وبلاگ

آزادکاری

نکاتی برای فریلنسر های تازه کار

نکاتی برای فریلنسر های تازه کار

نکاتی برای فریلنسر های تازه کار

اگر می‌خواهید واقعا کاری را شروع کنید حال می‌خواهد فریلنسری یا کارگری ساختمان باشد، آن را به اتمام برسانید و در آن موفق باشید. حتما راهی برای آن پیدا خواهید کرد و اگر راهش را پیدا نکردید پس حتما بهانه‌ای برای آن پیدا کرده‌اید. پس همه چیز به خود شما بستگی دارد.

یکی از این بهانه‌هایی که خیلی از ماها به راحتی به آن دست آویز می‌شویم تازه‌کار بودن است. اگر شما هم با این بهانه که تازه‌کار هستم و نمی‌دانم از کجا شروع کنم و نمی‌توانم موفق شوم سرکار دارید پس با ما در این مقاله همراه باشید تا شما را با مهارت‌هایی آشنا کنیم که هر فریلنسر تازه‌کاری باید بداند تا در مسیر پر پیچ خم موفقیت جا نماند.

تهیه رزومه قوی و مناسب با مهارت‌هایی که دارید:

در گام نخست باید بدانید اولین مرحله برای فریلنسری یا هر شغل دیگری تهیه یک رزومه کاری مناسب می‌باشد. زیرا شرکت‌ها و بنگاه‌های مختلف برای استخدام افراد، نیاز به نوعی پیش زمینه دارند تا بتوانند از میان درخواست‌های موجود مناسبترین گزینه را انتخاب نمایند. از این رو نیاز به داشتن رزومه مناسب برای فرد متقاضی کار بسیار ضروری می‌باشد.

از این نکته هم غافل نشوید که هر شرکت یا موسسه‌ای که درخواست نیروی کار دارد باید رزومه‌ای مناسب با آن تخصص را آماده و ارسال کنید. اما سوالی که مطرح است این است که من یک تازه‌کار هستم و تا به حال پروژه‌ای نداشتم که به عنوان سابقه کار معرفی کنم پس در این صورت چگونه باید رزومه کاری ارائه دهم؟

راهکار این است که نباید حتی کوچکترین کارهای پیشنهادی با دستمزد خیلی کم یا حتی رایگان کار کردن را رد کنید. حتی شما می‌توانید برای خود نمونه کار تهیه کنید تا زمانی که بتوانید ارزش واقعی کار خود را اثبات کنید آنگاه می‌توانید به سوددهی مناسب برسید.

تهیه رزومه قوی و مناسب با مهارتتان

انگیزه کافی برای کار داشته باشید:

جک ولش می‌گوید: مدیران کسب کارهای بزرگ، اول یک چشم انداز خلق و بعد نسبت به آن شور و شوق سوزان ایجاد می‌کنند و بی‌وقفه برای رسیدن به آن تلاش می کنند. این یعنی داشتن هدف و انگیزه. قبل از هر چیزی هدف خود را از ورود به این حیطه مشخص کنید.

برای شروع هر کاری ما نیازمند یک انگیزه هر چند کوچک هستیم‌. ما وقتی انگیزه داریم حرکت و اقدام می‌کنیم و همین انگیزه به رفتار ما شکل می‌دهد و یک عامل جدی در پیشرفت ما می‌باشد. ممکن است بعد از گذشت مدتی انگیزه خود را نسبت به کار کردن از دست بدهید و همین مسئله باعث ضعیف شدن شما در کارِتان می‌شود. بهتر است خیلی زود دلیل از بین رفتن انگیزه خود را بیابید و سعی کنید دوباره انگیزه را در خودتان ایجاد کنید. برای افزایش انگیزه می‌توانید از کار کم شروع کنید، به طور علنی به کارتان متعهد شوید و شروع کار را به تأخیر نیندازید.

استفاده از تجربیات دیگر فریلنسرها:

می‌دانیم که تجربه یکی از گرانبهاترین دستآوردها در دنیا است اما ما آنقدر وقت نداریم که همه چیز را خودمان تجربه کنیم. استفاده از تجربیات دیگران می‌تواند همیشه و درهر زمینه‌ای مفید باشد و برای یک فریلنسر تازه‌کار امری حیاتی است.

آشنایی با دیگر فریلنسرها و استفاده از تجربیات آنان می‌تواند اشتباهاتمان را گوشزد و نکات کلیدی که ممکن است در طول انجام پروژه‌ها برایمان مفید واقع شود را در اختیارتان بگذارد تا بتوانید با سرعت بیشتری به یک فریلنسر موفق تبدیل شوید. پس از تعامل و استفاده از تجربیات دیگر فریلنسرها غافل نشوید.

استفاده از تجربیات دیگر فریلنسرها

برنامه ریزی:

برنامه ریزی می‌تواند گام دیگری در پیشرفت شما باشد و با بهبود عملکرد شما هم در روال زندگی روزانه، هم در کارِتان  لبخند رضایت را بر لب‌هایتان بنشاند‌. همچنین شما با یک برنامه‌ریزی درست می‌توانید به فرد خوش ‌قولی تبدیل شوید که توانسته است پروژه‌هایش را در زمان مقرر تحویل دهد. برنامه ریزی درست اصول و مقررات خود را دارد و بدون یادگیری آن‌ها به راحتی نمی‌توانید از پس آن بربیاید پس یکی از مهارت‌هایی که باید به عنوان یک فریلنسر تازه کار به خوبی فرا بگیرید و آن را پرورش دهید برنامه ریزی درست است. تمام انسان‌های موفق در حوزه کاری و اقتصادی مطرح دنیا قبل از خواب می‌دانند که فردا چه کاری برای انجام دارند.

نه گفتن را یاد بگیرید:

طبیعتاً شما نسبت به هر شخص دیگری از توانایی‌های خود آگاهی دارید به همین علت باید پروژه‌هایی را قبول کنید که می‌دانید در آن تخصص لازم را دارید و از قبول پروژه‌هایی که در تخصص شما نیست، اجنتاب کنید‌ و قاطعانه « نه» بگویید. نگذارید مبالغ پروژه‌هایی که خارج از تخصص و توان شما است شما را وسوسه کند.

پس از همین الان که در ابتدای مسیر شغلی خود هستید نه گفتن را یاد بگیرید شما با کسب این مهارت می‌توانید به پیشرفت خود سرعت ببخشید. از سوی دیگر مهارت نه گفتن یک مهارت خیلی مهم در زندگی شخصی نیز می‌باشد. زیرا همیشه اولین بارهایی در زندگی وجود دارند که اگر قاطعانه به آن‌ها نه بگویید از خیلی از دردسرهایی که ممکن است برای شما پیش بیاید در امان خواهید بود.

مهارت نه گفتن

بروزرسانی کردن اطلاعات و مهارت‌ها:

در عصر حاضر که به دوره تغییرات پیوسته معروف است و هم سو با آن، نیاز بشر نیز همواره در حال تغییر است شما نمی‌توانید با یک سری اطلاعات و مهارت یا بدون یادگیری مهارت‌های جدید موفق شوید. یادگیری مهارت‌های جدید و اطلاع از آخرین بروزرسانی‌های علمی می‌تواند خیلی در فریلنسری و حتی در زندگی شخصی شما نیز مؤثر باشد. وقتی شما از آخرین اطلاعات دسترسی داشته باشید طبیعتاً یک گام از رقیبان خود جلوتر هستید، درآمدتان افزایش می‌یابد و استعداتان در حوزه‌های جدید شکوفا خواهد شد. از سوی دیگر گزینه‌های روی میز شما برای کار کردن و انجام پروژه‌های متفاوت افزایش می‌یابد. پس نسبت به موضوعاتی که ترند می‌شود بی‌تفاوت نباشید.

خلاق باشید:

این خلاقیت شما است که شما را از رقیبانتان جدا خواهد کرد و فریلنسری تازه کار را به سرعت تبدیل به یک شخص موفق خواهد کرد. این خلاقیت شما باعث پیشی گرفتن از دیگران می‌شود. علاوه بر این تبدیل به سبک شخصی شما می‌شود و این می‌تواند گام مثبتی در جهت دریافت پروژه‌های بعدی باشد. همچنین علاوه بر احساس خشنودی درونی، به جذابیت رزومه کاری شما نیز می‌افزاید.

قابل ذکر است که خلاقیت می‌تواند بر اعتماد به نفس شما هم تأثیر بگذارد و شما به وسیله همین خلاقیت می‌توانید حرفتان را در هر زمینه‌ای به گوش دیگران برسانید و به قول آدری کاربالو: یک مبتکر باشید، نه یک مقلد. دنیای امروز پذیرای ایده‌های نو است هر چقدر که خلاقتر باشید بهتر می‌توانید خود را در قطار پیشرفت جای دهید.

خلاق باشید

تقویت مهارت مذاکره و تعامل خوب با کارفرما:

کسی که بتواند خوب مذاکره کند و درست ارتباط برقرار کند یک هیچ از دیگران جلوتر است و نصف مسیر فریلنسری را رفته است. عصر، عصر ارتباطات است وقتی شما بتوانید این مهارت را کسب و ارتقا ببخشید. مهمترین قدم را برای موفق شدن در دنیای امروزی و از جمله شغل فریلنسری برداشته‌اید. همچنین وقتی تعامل خوب و درستی با کارفرمای خود داشته باشید او را متقاعد خواهید کرد که شما بهترین گزینه برای انجام پروژه‌ها هستید.

کلام آخر:

رابرت کیوساکی می‌گوید: دوران نامساعد، دوران پدیدار شدن کارآفرینان واقعی است. در روزهایی که همه چیز خوب است و محیط برای رشد فراهم می‌باشد، پیشرفت کردن یک امر طبیعی است. چیزی که شما را از دیگران متمایز می‌کند عملکرد شما در روزهای سخت و روزگار نامساعد است. پس بهانه‌های خود را کنار بگذارید و به عنوان یک فریلنسر تازه کار سر از خاک بیرون آورید. سخت کار کنید و هرگز عقب نشینی نکنید. این را بدانید که هر شغلی مزایا و معایب خاص خود را دارد و هیچ شغلی از این قاعده  مستثنی نیست. اگر تلاش و کوشش کنید بدون شک موفق خواهید شد زیرا شما چیزی برای بهترین بودن کم ندارید‌.

نظر (7)

  1. mousavi

    با توجه به مقاله شما، من به عنوان خواننده، اطلاعات جدیدی درباره فریلنسری تازه کار به دست آوردم. تشکر می‌کنم از شما بابت ارائه این مقاله مفید و کاربردی. امیدوارم که بتوانم از نکات و راهنمایی‌های شما در مسیرم به عنوان یک فریلنسر تازه کار استفاده کنم. ادامه دهید به کار خوبتان!

  2. roya

    بعنوان یک فریلنسر حتما تمام این نکات رو رعایت میکنم

  3. فرشته

    سلام تعامل گرفتن اول کار سخته ولی با مهارت آموزی که گفتید هم میشه موفق شد عالی بود

  4. فرزانه

    در مذاکره کردن واقعا من خیلی استرس میگیرم و حتی بعضی از کلمات رو اشتباه میگم یعنی سخت ترین قسمت کار برای من مذاکره حضوری با کارفرماست بخاطر همین بیشتر کارایی که قبول میکنم غیرحضوریه

  5. صدری

    به نکات خوبی اشاره کردید و عالی بود بنظرم باید و حتما اصلا از واجباته یک فریلنسر موفقه که خودشو آپدیت کنه و به روز باشه اطلاعاتش

  6. محمد

    این نکاتی برای فریلنسر های تازه کار که گفتین بنظرم خیلی خلاصه هست باید جزییات بیشتری رو میگفتین

  7. samaneh

    به نظر من خلاق بودن تو فریلنسری خیلی مهمه فریلنسری که خلاق باشه تو کارش بیشتر موفق هست مقاله خیلی خوبی بود به فریلنسرهای تازه کار حتما پیشنهاد میشه

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کسب درآمد - آزادکارشو

مشاوره رایگان

برای تماس، فرم را تکمیل کنید.

تماس با کارشناس

۰۲۱-۹۱۰۳۱۷۸۶

ثبت نام رایگان در رویداد فریلنسینگ